BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, 21 November 2011

MALANG TAK BERBAU :/

21/11/2011 ( ISNIN )
aku dengan bf aku rancang nak jalan-2 kat area pengkalan . tempat ktaorg slalu pusing-2 . tapi lain yg jadi . hm korg tau kan mksod tittle aku kat atas tuh ? . bile dikenang balik kejadian yg berlaku tuh takot , kadang-2 kelakar . haha ! nk tahu ape yg terjadi ?? haha , okey . rileks :)
ceritanya macam nie . mase kitaorg kluar tuh , aku ajak dia pegy beli bubble kat sempang . lpas uh ktaorg pon bla laa . mse kat dia tngah bwk mtor , aku pgy kacau dia . mksodnya aku kacau kefokosan dia time bawak motor laa . haha ' ade ke ayat (kefokosan) ? aku hentam jea . haha ' time tuh aku tengah pegang bubble , kononnya nk suapkan dia laa . tapi taak kesampaian . err -,- before beli bubble tuh , kitaorg ade pegy econmart tau . beli coklat cadbury . kononnya nak makan mase kat atas mtor laa dengan bubble tuh skali . tp hampehh --' tadek rezeki kate orang tua-2 :)
mase kat atas motor tuh kitaorg borak-2 laa . and tbe-2 bila iajt pandang depan , diaa tgok kreta myvi depan ktaorg . ta sempat nk elak kot . klau ktaorg elak , konfem-2 kena langgar dou . so dia decide tok langgar kereta tuh jee . dia cakap , dia just risau kan aku jee . ehhh deyy , aku lagi risau kan kau tau . tgok tuh , ta pasal-pasal motow awak hancor sume . 125 kot , haha . batak sikit :) dada dia saket dou . aku ta terok , dia je yg terok . sedih dou tgok dia . 1st dalam hidup aku , aku excident . urm dengan bf aku pulakk tuh . romantik gitu <3 kau ade ? tadek kan :P . habis bubble aku tercampak kat tengah jalan . err --' ta minum ag kot . sayang je kan ? haha , nyawa saya and pakwe saya laa patot kena sayang tenokk :> haha . then cina yg ktaorg lanngar kretanya tuh kecoh gilaa . wehh kreta kau tuh calar sikit jelaa siakk . ps uh mntak sampai rm300, atok kau makan babi laa wehh ! then nk betol kan kat bengkel yg mahal je . hattuiy lahh , kau mati tak bawak pon kereta myvi kau tuh . btw , myvi je kodd ! babie fucker :Y . cina bodoh kuat makan babie , mulut pon serupa iti babie lahh setan . menyak sakai lahh siall . mati laa babia fucker !!!!! nasib baik pakwe aku tadek pape . aku dah takot dah td . takod diaa tinggalkan aku . :'/ after this kitaorg da ta bole kluar slalu dah . lg pon mtor diaa dah rosak terok . ayah diaa tanak tolong betolkan kodd . sebab hari tuh baru je betolkan . duet dia banyak habis kat aku and motor je . kesian awak kan :'/ . sorry ye biyy :* . baby sayang biyy sangat-2 . k laa , tangan aku dah penat dou . kbyee tokk . :)
Get a Glitter Calendar Click Here

Friday, 18 November 2011

NO TITLE :)

hari nie aku pegi tengok wayang dengan boypreng and abg sdare aku ! abg sdare aku and boypreng aku mmbe . so tadek laa susah sangat aku nak kuar dengan boypreng aku . dia boleh tolong cover kan . thanks ABG AREL :) tadi ktaorg tgok cter AKU BUKAN TOMBOY . best woo cter tuh . kelaken gilee laa , kpada sape-2 yg ta tgok ag cter tuh , tgok laa yea . ta rugi kodd :) . mse kt dalam wayang aku dok sit E11 , ijat dok E12 . best woo dok sebelah-2 . haha ' mcm ta biase pulokk :P . tp yg ta best nya ABG AREL kite sit E10. uwarggh , kacau line betil laa dia uh . aku bru nk sandar-2 kat badan ijat . tp ade dia malu laa aku do . mmg dalam wyang td aku ngan ijat bwk dri masing-2 . mcm mmbe jee . haha ' tp elok gak . tadek laa aku buat dose kan . sesekali nk dapat pahale gak . :P nk masok syurge bhai . haha ' . then lepas tgok wayang tuh , ktaorg lpak jap kat MBO tuh . korgg tau tak aku nmpak ape ? aku nmpak aksesori do , cantikk gilaa . RM10 jee kodd . arghh rugi ta beli . aku nk beli , tp duet yg aku ad ckop-2 tok pegy TS besok . hmm sedey wook ta dapat beli . :/ ps uh kan ade baju RM10 gak . cantik-2 jugak kodd , and macam biase laa , ta dapat beli gak . err then aku decide nk balik sbb tanak dok situ lame-2 . wt saket hati je pndg bnda-2 tuh :// . time otw nk balik , ijat ajak balik lalu jalan sungai sireh , tp arel tanak . coz tayar motor dia pancit , dia ta berani bwk jaoh-2 . so ktaorg balik laa lalu taman gembira . err mase selekoh kt traffic light tuh , bole pulak aku ad polis tengah menahan-nahan orang . arggh , ni yg menggerunkan aku nie . aku terus cubit ijat, sebagai tande aku suruh dia bawak laju . selaju yang bole . then dia pon bawak laa laju gila , sampai aku nk terjatuh do . tbe-2 ijat bersuare , dia kate : ' mane arel ?? ' aku : ' tatau , biar jela dia . cepat laa ! orang takot ' . dia : ' kesian laa kat dia , tayar dia kan pancit ' aku : ' biar jela dia , yg penting orang selamat ' . then dia boleh pulak ketawa , dia cakap aku jahat . haha 'mmg betol pon aku jahat . tinggalkan abg sdare . hahah ' ape pon ta bole :P . aku decide lepas nie tanak naik motor ag , selagi dia and aku tadek lesen . aku akan naik motor dengan orang yg ade lesen jee . FULL STOP . kbyee :*
Get a Glitter Calendar Click Here

Wednesday, 16 November 2011

saket hati :/

saket hati ? mesti korg penah rase kan ? tipu laa klau korg cakap korg ta penah rase . hee :) manusia yg tadek perasaan je yg ta penah saket hati :P . back to topic . act aku tengah saket hati dengan boyprengg aku . saket wook , dia tuduh aku macam-2 kot . dia suruh aku jage hati dia , habis hati aku nie sape yang nk jage ? hantu ? . gila ape . grr (!) dia selalu tuduh aku macam-2 . bolee dia cakap aku suke fahmi ? korg mst knal nye fahmi tuh . dia kan budak hot , errhot lkaa sangat (!) . eh ta semestinya dia hensem aku kena suke dia laa . wow , tolonk laa . sikit perasaan suke aku kat dia tadek lgsung laa tenokk -,- . ta penah wujud pon . please laa :P haha ' belagak dia . err sambong cter balek :P . dia selalu cakap aku nie ade bf lain , wehh ijat ! sekarang nie aku baik okey . kau dah ta main kayu tiga+empat or whatever laa . dulu yee laa aku buat , sekarang ta yee . aku da berubah okey . cehh-2 ayat nye , haha (!) err ade kau sorg pon aku dah bersyukur dah , tapayahh nk rmai-2 . memeningkan kepala jee . :P . bie lepas nie tapayaa laa tuduh beby bukan-2 ehh . saye setia laa ngan awok . awok jee selalu pikir bukan-2 pasa saye . saye saket hati tau bile awok tuduh saye bukan-2 . kekadang nages , haha ! ape laa . lepas nie , saye akan jage hati awok , awok pon kena jage hati saye tau ? promise ??? hee . iloveyou more more laa awok . muuuaahh :*
et a Glitter Calendar Click Here

Thursday, 10 November 2011

siape aku ?

aku siape dou ? erm aku just manusia biase mcm korgg . aku tak perfect lgsung . korgg yg cntik and hensem untong lahh . aku tak cntik mcm korgg , tp aku bersyukur dgn ape yg ALLAH bg dkat aku . tp nape orang cntik and hensem suke ktok orang yang kurang cntik ea ? pdahal pncipta same jee . ehh korgg , ta pyah bajet hotstuff lahh wey . kalai muke cantik tp perangai mcm hantu buat ape . baik tak pyah lahh wehh . stok mati je . biar muke tak lawa tp hati bersih , baru best . kau kna beringat lahh sbelum terlambat :DD
Get a Glitter Calendar Click Here

Wednesday, 9 November 2011

aku nak berubah :)

semua orang dalam dunia masih ade peluang kedua kan untok berubah ? so aku pon termasuk dalam calon tuh . err aku mmg betol-2 nk berubah . tp semakin lame aku tunggu saat tuh , semakin banyak dose yang aku buat . seriously , aku mmg betol-2 nk berubah . aku just perlukan org yg bole saport aku untok ke jalan yang baik . aku harap lpas nie aku dah ta buat dosa yg terok-2 lagi . aku harap sangat-2 . :) peace (Y)

saya gedik :)

hai-2 . aku dah lame kodd ta updates blogg nie . aku sendiri pon dah tatau nak share ape kad blogg nie . haha ! act aku buat blogg nie pon sbb saje-2 . aku tgok mmbe-2 aku gune blogg , aku pon nk guna gak . haha tanak ktinggalan zaman lahh knonnya . haha gedik siodd aku . aku bace story korgg best-2 siodd , tp aku pnye hampeh . haha aku mne reti buat story mcm korgg lahh . korgg kan pandai , aku nie gedik jee lbih . bhhah :)
et a Glitter Calendar Click Here

Friday, 4 November 2011

aku JAHAT !

hm nape aku suka saketkan hti orang yg aku sayang ? lagi-2 dengan orang yg jga aku skrang . hm aku nie mmg jhat eh , aku ta ad niat pon na sketkan hti org yg aku sayang klau irg yg aku sayang tuh ta sketkan hti aku . hm npe dia suke buat aku mrah n sket hti ? dia slalu mnang kan org yg slah , aku yg btol nie dia slalu anggap salah . hm kdang-2 aku kcik hti gak , dia da ta sayang aku lg kea ? aku slalu terfikir , hm dlam dnia nie dah tadek org sayang aku kee ? mst ramai kan yg benci aku , yelha aku kan suka sketkan hati korgg . hmm . nape dgn sikap aku nie ehh ? suke sangat kurang ajar dengan dia , pdahal dia dah jge aku dengan baik pulak . bg mkan pkai sume ckop ! aku nie mmg mnusia yg tatau menghargai betoll lha . hm klau korgg dah ta sayang aku tape , kau ta ksah pon . aku mmg ta lyak untok dsayang pon . --, ! (haha , smbil aku tules nie air mate aku tngah meleleh ! bhaha . lawak) hmm . aku nak mntak maaf kad org tuh , tp aku segan . aku tatau nape aku nak segan . pdahal dia kluarga aku gak . hm entahlah , da sikap aku mcm tuh nk buat mcm mne kan . accept je lha . err klha . byee ;) ;'(
Get a Glitter Calendar Click Here

Wednesday, 2 November 2011

SAYA rindu BIE SAYA ;)






bie , rindunya saya dekat awak . hm da lha sekarang nie kite susah nak jmpe kan . err bile lha mtor awak nak siap bie . rindunya mase snap-2 pict ngan awak bie , hee sweetnya ;) . lame kan kite tak pegii tgok wyang same-2 ? err bile lha dpt buat sume tuh blek kan . awak slalu blanja saya sumenya kan , mcm tuh lha bru mknenya awak sayang kad saya kankan ? hehe perasan pulak saya . tapi awak mmg sayang saya kan ? shuut , saya pon sayang awak gal lha . huhu :) . nie lha saat terindah dengan awak bie , saya rindu sangat saat-2 tuh ;* hee iloveyou lha <3
Get a Glitter Calendar Click Here