BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, 13 January 2012

2012 ;/

2012 .
ada apa dow dengan 2012 niee ? hm aku nak cakap pon takod .
mungkin 2012 dunia akan berakhir . aku pon tatau , tp entah lha . banyak yg kata macam tuh . tp itu sume kehendak yang Maha Esa kan . kite tak bole buat ape . kad brita pon ada cakap , kemungkinan 2012 ada satu bencana besar yang akan berlaku . tp tatau lha bencana apa . hm seriously bila aku dengar tuh , aku rase mcm nk nges je . aku takot , dosa aku bnyk sgt . skrg aku akn cuba tok tak buat dosa lg . insyaAllah aku bole . korg doakan okeh , aku pon always doakan kebaikan korg . dunia dah nk akhir zaman , so bnykkan lha buat baik kad dunia nie . slagi ad masa bertaubat lha sbelum terlambat . aku tak mengata sape , cume mengingatkan je . yela kita kan umat islam . umat islam haruslah mengingatka satu sama lain rite ? aku harap sangat leppas nie aku akan betol2 berubah jadi anak yang baik . insyaAllah ;D .
Get a Glitter Calendar Click Here

kawan kerr ?

kawan , aku rase sume orang ade kawan rite dalam dunia nie ? termasok aku gak , aku ada berpuluh-puluh kawan . tp why aku always rase lonely ? mybe orang yg aku anggap kawan tuh dah tak anggap aku macam kawan dia kodd . err -,- entah lha . tp if betol-betol kau kawan aku , buat lha cara kawan yg sebetol nya . jganlah kawan  masa aku senang je , masa aku susah mana kau pegi ? and one more thing , jgn lha kutuk aku blakang2 . if ada aku ad buat salah , just bg thu aku . jgn mengutuk aku tak tentu pasal . kau tak takod dosa ke ? >,< . skati kau lha nk buat ape kan , tuh diri kau . aku hanya mengingatkan je sebagai seorang islam ;) . untuk pengetahuan korang aku happy sangat sebab dapat kawan mcm korang . seriously aku sayang gila ngan korang . if aku ada buat salah tegur okey , jgn kutuk belakang2 . kbye
Get a Glitter Calendar Click Here