BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, 21 March 2012

sedih -.-

sumpah aku sedih . err :'( aku tak tahan lha hari-2 kena nangis . kenape banyak sgt masalah aku nieee ? ya Allah dugaan ape yg kau bg kt aku niee . hm serious aku rase aku kesunyian gila sekarang . walaupun aku ade nenek , adik and kawan-2 aku . aku rase dorg tak syg aku . skrg sume org dah tak amik ksah pasal aku . serious aku rase mcm nak bunuh diri jee . yelahh , kalau hidup pon bukan ade org syg . baik mati jee , kurang sikit bebean nenek aku . hmm :'( ! masalah aku kiri kanan depan belakang doeee . sumpah aku banyak gila masalah . masalah dgn adik akuyg suke ponteng sekolah , masalah kawan baik aku sendiri dah tak pedulikan aku lagi . hmm aku tatau nak bat ape dgn adik aku tuh . hmm mmg salah aku sbb ta jaga adik aku betol-2 , ta bg sepenuh perhatian dkat diaa . adik aku jadi mcm nie sebab ajakan rakan sebaya diaa . ya Allah , kau bukakan lha pintu adikku , biar dia sedar sikit . hmm :'( semua persalahkan aku sebab aku tak jaga adik aku betul-2 . aku dah betul-2 jaga adik aku , tapi dia yg tanak dgr cakap aku . mmg aku kakak yg jahat , kakak yg ta bertanggungjawab . aku mengaku ! dorang nak terus salahkan aku , salahkan lha . hmmm . dorg tak phm perasaan aku , dorg tatau betape menderitanya aku hidup tanpe kasih sayang . untong lha korg sebab dibesarkan dgn kasih sayang yg secukupnyaa . ta mcm aku , mak and ayah aku dah meninggal dunia . sekarang nenek aku yg jaga aku ! nenek aku pon dah tua , bila-2 masa je dia bole tinggalkan aku . aku tatau hidup aku macam mane lepas nie tanpe nenek dan adik aku . sumpah aku sayang dorang sangat-2 . walaupun aku selalu lawan cakap nenek aku , selalu marah nenek aku tuh tak bermakne aku benci dorg .a ku sayang dorg sgt-2 . dorg lha segala-galanya bg aku ! hmm and walaupun nenek aku selalu marah and maki aku , aku tak kisah ! aku okay , mybe ade hikmah disebalik nie sume . aku redha ! hmm aku akan belajar terime kenyataan :) yang hidup aku mmg telah ditetapkan mcm niee :) .
Get a Glitter Calendar Click Here

Friday, 13 January 2012

2012 ;/

2012 .
ada apa dow dengan 2012 niee ? hm aku nak cakap pon takod .
mungkin 2012 dunia akan berakhir . aku pon tatau , tp entah lha . banyak yg kata macam tuh . tp itu sume kehendak yang Maha Esa kan . kite tak bole buat ape . kad brita pon ada cakap , kemungkinan 2012 ada satu bencana besar yang akan berlaku . tp tatau lha bencana apa . hm seriously bila aku dengar tuh , aku rase mcm nk nges je . aku takot , dosa aku bnyk sgt . skrg aku akn cuba tok tak buat dosa lg . insyaAllah aku bole . korg doakan okeh , aku pon always doakan kebaikan korg . dunia dah nk akhir zaman , so bnykkan lha buat baik kad dunia nie . slagi ad masa bertaubat lha sbelum terlambat . aku tak mengata sape , cume mengingatkan je . yela kita kan umat islam . umat islam haruslah mengingatka satu sama lain rite ? aku harap sangat leppas nie aku akan betol2 berubah jadi anak yang baik . insyaAllah ;D .
Get a Glitter Calendar Click Here

kawan kerr ?

kawan , aku rase sume orang ade kawan rite dalam dunia nie ? termasok aku gak , aku ada berpuluh-puluh kawan . tp why aku always rase lonely ? mybe orang yg aku anggap kawan tuh dah tak anggap aku macam kawan dia kodd . err -,- entah lha . tp if betol-betol kau kawan aku , buat lha cara kawan yg sebetol nya . jganlah kawan  masa aku senang je , masa aku susah mana kau pegi ? and one more thing , jgn lha kutuk aku blakang2 . if ada aku ad buat salah , just bg thu aku . jgn mengutuk aku tak tentu pasal . kau tak takod dosa ke ? >,< . skati kau lha nk buat ape kan , tuh diri kau . aku hanya mengingatkan je sebagai seorang islam ;) . untuk pengetahuan korang aku happy sangat sebab dapat kawan mcm korang . seriously aku sayang gila ngan korang . if aku ada buat salah tegur okey , jgn kutuk belakang2 . kbye
Get a Glitter Calendar Click Here

Monday, 21 November 2011

MALANG TAK BERBAU :/

21/11/2011 ( ISNIN )
aku dengan bf aku rancang nak jalan-2 kat area pengkalan . tempat ktaorg slalu pusing-2 . tapi lain yg jadi . hm korg tau kan mksod tittle aku kat atas tuh ? . bile dikenang balik kejadian yg berlaku tuh takot , kadang-2 kelakar . haha ! nk tahu ape yg terjadi ?? haha , okey . rileks :)
ceritanya macam nie . mase kitaorg kluar tuh , aku ajak dia pegy beli bubble kat sempang . lpas uh ktaorg pon bla laa . mse kat dia tngah bwk mtor , aku pgy kacau dia . mksodnya aku kacau kefokosan dia time bawak motor laa . haha ' ade ke ayat (kefokosan) ? aku hentam jea . haha ' time tuh aku tengah pegang bubble , kononnya nk suapkan dia laa . tapi taak kesampaian . err -,- before beli bubble tuh , kitaorg ade pegy econmart tau . beli coklat cadbury . kononnya nak makan mase kat atas mtor laa dengan bubble tuh skali . tp hampehh --' tadek rezeki kate orang tua-2 :)
mase kat atas motor tuh kitaorg borak-2 laa . and tbe-2 bila iajt pandang depan , diaa tgok kreta myvi depan ktaorg . ta sempat nk elak kot . klau ktaorg elak , konfem-2 kena langgar dou . so dia decide tok langgar kereta tuh jee . dia cakap , dia just risau kan aku jee . ehhh deyy , aku lagi risau kan kau tau . tgok tuh , ta pasal-pasal motow awak hancor sume . 125 kot , haha . batak sikit :) dada dia saket dou . aku ta terok , dia je yg terok . sedih dou tgok dia . 1st dalam hidup aku , aku excident . urm dengan bf aku pulakk tuh . romantik gitu <3 kau ade ? tadek kan :P . habis bubble aku tercampak kat tengah jalan . err --' ta minum ag kot . sayang je kan ? haha , nyawa saya and pakwe saya laa patot kena sayang tenokk :> haha . then cina yg ktaorg lanngar kretanya tuh kecoh gilaa . wehh kreta kau tuh calar sikit jelaa siakk . ps uh mntak sampai rm300, atok kau makan babi laa wehh ! then nk betol kan kat bengkel yg mahal je . hattuiy lahh , kau mati tak bawak pon kereta myvi kau tuh . btw , myvi je kodd ! babie fucker :Y . cina bodoh kuat makan babie , mulut pon serupa iti babie lahh setan . menyak sakai lahh siall . mati laa babia fucker !!!!! nasib baik pakwe aku tadek pape . aku dah takot dah td . takod diaa tinggalkan aku . :'/ after this kitaorg da ta bole kluar slalu dah . lg pon mtor diaa dah rosak terok . ayah diaa tanak tolong betolkan kodd . sebab hari tuh baru je betolkan . duet dia banyak habis kat aku and motor je . kesian awak kan :'/ . sorry ye biyy :* . baby sayang biyy sangat-2 . k laa , tangan aku dah penat dou . kbyee tokk . :)
Get a Glitter Calendar Click Here

Friday, 18 November 2011

NO TITLE :)

hari nie aku pegi tengok wayang dengan boypreng and abg sdare aku ! abg sdare aku and boypreng aku mmbe . so tadek laa susah sangat aku nak kuar dengan boypreng aku . dia boleh tolong cover kan . thanks ABG AREL :) tadi ktaorg tgok cter AKU BUKAN TOMBOY . best woo cter tuh . kelaken gilee laa , kpada sape-2 yg ta tgok ag cter tuh , tgok laa yea . ta rugi kodd :) . mse kt dalam wayang aku dok sit E11 , ijat dok E12 . best woo dok sebelah-2 . haha ' mcm ta biase pulokk :P . tp yg ta best nya ABG AREL kite sit E10. uwarggh , kacau line betil laa dia uh . aku bru nk sandar-2 kat badan ijat . tp ade dia malu laa aku do . mmg dalam wyang td aku ngan ijat bwk dri masing-2 . mcm mmbe jee . haha ' tp elok gak . tadek laa aku buat dose kan . sesekali nk dapat pahale gak . :P nk masok syurge bhai . haha ' . then lepas tgok wayang tuh , ktaorg lpak jap kat MBO tuh . korgg tau tak aku nmpak ape ? aku nmpak aksesori do , cantikk gilaa . RM10 jee kodd . arghh rugi ta beli . aku nk beli , tp duet yg aku ad ckop-2 tok pegy TS besok . hmm sedey wook ta dapat beli . :/ ps uh kan ade baju RM10 gak . cantik-2 jugak kodd , and macam biase laa , ta dapat beli gak . err then aku decide nk balik sbb tanak dok situ lame-2 . wt saket hati je pndg bnda-2 tuh :// . time otw nk balik , ijat ajak balik lalu jalan sungai sireh , tp arel tanak . coz tayar motor dia pancit , dia ta berani bwk jaoh-2 . so ktaorg balik laa lalu taman gembira . err mase selekoh kt traffic light tuh , bole pulak aku ad polis tengah menahan-nahan orang . arggh , ni yg menggerunkan aku nie . aku terus cubit ijat, sebagai tande aku suruh dia bawak laju . selaju yang bole . then dia pon bawak laa laju gila , sampai aku nk terjatuh do . tbe-2 ijat bersuare , dia kate : ' mane arel ?? ' aku : ' tatau , biar jela dia . cepat laa ! orang takot ' . dia : ' kesian laa kat dia , tayar dia kan pancit ' aku : ' biar jela dia , yg penting orang selamat ' . then dia boleh pulak ketawa , dia cakap aku jahat . haha 'mmg betol pon aku jahat . tinggalkan abg sdare . hahah ' ape pon ta bole :P . aku decide lepas nie tanak naik motor ag , selagi dia and aku tadek lesen . aku akan naik motor dengan orang yg ade lesen jee . FULL STOP . kbyee :*
Get a Glitter Calendar Click Here

Wednesday, 16 November 2011

saket hati :/

saket hati ? mesti korg penah rase kan ? tipu laa klau korg cakap korg ta penah rase . hee :) manusia yg tadek perasaan je yg ta penah saket hati :P . back to topic . act aku tengah saket hati dengan boyprengg aku . saket wook , dia tuduh aku macam-2 kot . dia suruh aku jage hati dia , habis hati aku nie sape yang nk jage ? hantu ? . gila ape . grr (!) dia selalu tuduh aku macam-2 . bolee dia cakap aku suke fahmi ? korg mst knal nye fahmi tuh . dia kan budak hot , errhot lkaa sangat (!) . eh ta semestinya dia hensem aku kena suke dia laa . wow , tolonk laa . sikit perasaan suke aku kat dia tadek lgsung laa tenokk -,- . ta penah wujud pon . please laa :P haha ' belagak dia . err sambong cter balek :P . dia selalu cakap aku nie ade bf lain , wehh ijat ! sekarang nie aku baik okey . kau dah ta main kayu tiga+empat or whatever laa . dulu yee laa aku buat , sekarang ta yee . aku da berubah okey . cehh-2 ayat nye , haha (!) err ade kau sorg pon aku dah bersyukur dah , tapayahh nk rmai-2 . memeningkan kepala jee . :P . bie lepas nie tapayaa laa tuduh beby bukan-2 ehh . saye setia laa ngan awok . awok jee selalu pikir bukan-2 pasa saye . saye saket hati tau bile awok tuduh saye bukan-2 . kekadang nages , haha ! ape laa . lepas nie , saye akan jage hati awok , awok pon kena jage hati saye tau ? promise ??? hee . iloveyou more more laa awok . muuuaahh :*
et a Glitter Calendar Click Here

Thursday, 10 November 2011

siape aku ?

aku siape dou ? erm aku just manusia biase mcm korgg . aku tak perfect lgsung . korgg yg cntik and hensem untong lahh . aku tak cntik mcm korgg , tp aku bersyukur dgn ape yg ALLAH bg dkat aku . tp nape orang cntik and hensem suke ktok orang yang kurang cntik ea ? pdahal pncipta same jee . ehh korgg , ta pyah bajet hotstuff lahh wey . kalai muke cantik tp perangai mcm hantu buat ape . baik tak pyah lahh wehh . stok mati je . biar muke tak lawa tp hati bersih , baru best . kau kna beringat lahh sbelum terlambat :DD
Get a Glitter Calendar Click Here